ALLMÄNT
Detta köpvillkor gäller för deevotionofsweden.se som ägs och drivs av Deevotion of Sweden AB (556879-7855), Box 33, 601 02 Norrköping, Sverige (hädanefter benämnt ”Deevotion of Sweden”). Genom att genomföra ett köp eller besöka vår hemsida och använda våra tjänster accepterar du dessa användarvillkor. Vi ber dig därför att noga läsa igenom villkoren före du använder vår sida. Deevotion of Sweden accepterar, enligt svensk lag, inte kreditköp till personer under 18 år. Vi förbehåller oss rätten att i enskilda fall neka eller ändra din beställning (exempelvis om du uppgivit felaktiga personuppgifter och/eller har betalningsanmärkningar.

ORDERBEKRÄFTELSE VID BESTÄLLNING
Vid en beställning skickas en e-postbekräftelse till den e-postadress du har angivit vid köpet. Det är därför viktigt att du skriver in rätt email-adress när du gör en beställning. Vi rekommenderar att du sparar orderbekräftelsen om du skulle behöva kontakta vår kundtjänst angående köpet. Bekräftelsen utgör också ditt kvitto på att du genomfört köpet. När du genomför en beställning innebär det också att du accepterar våra köp- och leveransvillkor samt vår Integritetspolicy.

BETALNINGSALTERNATIV
I samarbete med Payson erbjuder vi fakturabetalning, delbetalning, kortbetalning samt direktbetalning. Genom att lämna information i kassan godkänner du Paysons villkor och genom att klicka på “Slutför köp” godkänner du Deevotion of Swedens köp- och leveransvillkor samt Integritetspolicy.

FAKTURABETALNING
Fakturan skickas via e-post i samband med att din beställning skickas från vårt lager. Fakturan har en förfallotid på 14 dagar. Ingen fakturaavgift tillkommer. Önskas en pappersfaktura med post eller längre betalningstid kan du välja det som alternativ under köpprocessen. Vid försenad betalning skickas en betalningspåminnelse varvid lagstadgad påminnelseavgift om för närvarande 60 kr tillkommer. Det debiteras även dröjsmålsränta med 2 % per månad från fakturans förfallodag. Läs mer om fakturabetalning hos Payson här.

DELBETALNING
Du kan välja att dela upp din betalning på 3, 6, 12 eller 24 månader och du ser vilken din månadskostnad blir. Väljer du detta alternativ samlas alla dina köp på en månadsfaktura. Det ger dig en bra överblick och du betalar bara en aviavgift. Läs mer om delbetalning hos Payson här.

KORTBETALNING & DIREKTBETALNING
Payson erbjuder säker kortbetalning med VISA och Mastercard. Inga kortavgifter tillkommer. Inga kortuppgifter lagras hos oss, utan de sparas hos vår samarbetspartner Payson. Vid kortbetalningar används det en 3D-Secure teknik som är en standard framtagen av VISA och MasterCard med avsikt att på ett säkert sätt validera konsumenten vid köp på nätet. Betalning med kort sker enligt gällande regler för online-betalning i Sverige och EU. Payson är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker hantering av kortdata.

PRISER
Alla priser på Deevotion of Swedens webbsida är redovisade inklusive moms i enlighet med tillämplig lagstiftning. Om en beställning ska skickas till en leveransadress utanför EU kommer momsen att dras av på betalningssidan. Observera att om en beställning skickas till ett land utanför EU kan eventuella importtullar och skatter tillkomma, vilka debiteras när försändelsen når din leveransadress. Du är själv ansvarig för betalning av sådana importtullar och skatter. Det bör noteras att Deevotion of Sweden inte har någon kontroll över dessa avgifter, och eftersom dessa avgifter är olika för olika länder kan Deevotion of Sweden inte förutse deras storlek. Deevotion of Sweden rekommenderar att du kontaktar ditt lokala tullkontor för ytterligare information.

BESTÄLLNINGAR
Beställningar som görs i någon annans namn utan dennes samtycke kommer att anmälas. Deevotion of Sweden förbehåller sig rätten att ändra och korrigera priser på alla beställningar, inklusive slutgiltiga köp. Om ett pris är felaktigt kan detta föranleda Deevotion of Sweden att upphäva köpet och återbetala det aktuella beloppet på bästa möjliga sätt. Kunden har bytesrätt i form av öppet köp och kan välja returnera en vara inom 30 dagar från det att beställningen mottogs. Denna rätt gäller endast under förutsättning att produkten och dess originalförpackning returneras i samma skick som vid mottagandet. Om kunden utnyttjar sin rätt att returnera en vara ska kunden kontakta Deevotion of Sweden för att få en adress att skicka varan till. Om en vara skadas under transport till kunden ska Deevotion of Sweden kontaktas inom 30 dagar för information om kompensation.

LEVERANS OCH LEVERANSTID
Vi samarbetar med Postnord (för leveranser inom Sverige) och UPS (för leveranser utomlands). Den normala leveranstiden är 1-3 arbetsdagar från dagen för beställningen inom Sverige. När din order finns att hämta på utlämningsstället kommer du då att aviseras om detta via SMS, e-mail alternativt via en avi, alternativt levereras den direkt i din brevlåda. Vår målsättning är att skicka alla beställningar som vi mottager innan 15.00 samma dag, annars nästkommande arbetsdag. Leveranstiderna kan variera beroende på bostadsort på grund av fraktbolagens sändningstider. Om en produkt är slut i lager eller om leverans sker till avlägsna platser kan leveranstiden vara längre. Leveranser utanför EU kan också försena slutleveransen på grund av anpassad process. Kontakta vår kundtjänst på om du har en förfrågan om statusen för din beställning via kontaktformuläret på fliken Kontakt.

FRAKT- OCH LEVERANSKOSTNAD
Deevotion of Sweden erbjuder fri frakt och ingen fraktkostnad tillkommer vid en beställning. Beställningar till länder utanför EU kan vara föremål för moms, importtullar och / eller skatter som tas ut när ditt paket når ditt land.

PRODUKTINFORMATION
Deevotion of Sweden har rätten att ändra priser, ta extra kostnader och ändra produktinformation utan föregående meddelande därom. Produktbilder på klockor, klockarmband och armband och övriga accessoarer och informationstexter syftar till att ge en så korrekt och verklighetstrogen bild som möjligt av produkterna. Vi förbehåller oss dock för eventuella fel som kan förekomma på sidan och kan inte garantera att alla bilder på ett fullt ut korrekt sätt återspeglar klockans rätta utseende. Bilderna ska endast ses som illustrationer. Bilders kvalitet kan också variera beroende på vilka färginställningar du har på datorn.

REKLAMATIONER/RETURER OCH ÅNGERRÄTT
Vi på Deevotion of Sweden vill att du ska vara nöjd med din vara. Om en vara är felexpedierad eller feltillverkad står vi självklart för returportot. Skulle du få en defekt eller fellevererad vara ber vi dig kontakta Kundtjänst så snart som möjligt så ska vi hjälpa dig att lösa problemet. Om en vara skadas under transport till kunden ska Deevotion of Sweden kontaktas inom 30 dagar för information om kompensation. Kunden har bytesrätt i form av öppet köp och kan välja returnera en vara inom 30 dagar från det att beställningen mottogs. Denna rätt gäller endast under förutsättning att produkten och dess originalförpackning returneras i samma skick som vid mottagandet. Om kunden utnyttjar sin rätt att returnera en vara ska kunden kontakta Deevotion of Sweden för att få en adress att skicka varan till. Om du väljer att returnera produkten på egen hand kommer vi enbart att stå för den del av fraktkostnaden som det hade kostat oss. Deevotion of Sweden betalar fraktkostnaderna om och när den nya produkten skickas hem till dig. Du har enligt konsumentskyddslagen rätt att ångra ditt köp upp till 14 dagar efter du tagit emot varan. Det innebär att den dagen du mottagit paketet hem / blivit aviserad om att produkten finns för uthämtning hos ditt lokala postombud räknas som dag 1. Vi godkänner endast returer som är oanvända och skickas tillbaka i sin originalförpackning i originalskick med eventuella etiketter och taggar kvar. Vill du utöva ångerrätten ska du kontakta oss via e-post under fliken Kontakt och skicka ett klart och tydligt meddelande om ditt beslut att du ångrar ditt köp. Vi kontaktar då dig för information avseende returen.

VID RETURER BEHÖVER VI FÖLJANDE INFORMATION FRÅN ER:
• Ordernummer, finns på din följesedel.
• Ditt namn och kontaktuppgifter
• Antal och namn på de produkter som önskas returneras.

Återbetalning sker först när vi fått tillbaka produkten från dig och godkänt returen. Först därefter kan en återbetalning ske via Payson. Ångerrätten kan också utövas genom att använda det standardformulär som finns att hämta på Konsumentverkets hemsida (www.konsumentverket.se) och sedan skicka det till oss via brev per post eller per e-post. Vår kontaktinformation hittar du längst ned på denna sida under avsnittet “Företagsinformation”.

GARANTI
Garantitiden för Deevotion of Swedens klockor är 1 år från inköpsdatum. Garantin täcker tillverkningsfel på klockan som sådan (urverk, glas och boett). Andra delar än nu nämnda täcks inte av garantin. Garantin täcker inte: batteri, glas, armband, andra utsmyckningsskador (inklusive vattenskador) till följd av dålig skötsel, olyckor, normalt slitage eller felaktig användning av klockan. Täckt av garantin kommer din Deevotion of Swedens klocka att repareras eller bytas ut. Spara den tryckta orderbekräftelsen. Denna orderbekräftelse är din garanti. För att få en order utbytt under denna garantitid, vänligen använd vårt kontaktformulär på fliken Kontakt. I ditt email så behöver du specificera ditt namn, din adress, ordernummer och en detaljerad beskrivning av den aktuella frågan. Vänligen notera att kostnader kommer att tas för reparationer/returer i följande fall (detta gäller även under garantitiden):

– Fel eller skada orsakad av olämplig användning eller vårdslöshet (stötskador, bucklor på klockan, krossat glas etc.)
– Fel eller skada orsakad av eld, vatten eller en naturkatastrof
– Naturliga estetiska förändringar som uppstått till följd av normal användning eller åldrande (mindre repor, ändring av färg på bandet, flagnande av metallen)

ANSVAR
Deevotion of Sweden ansvar för fel i samband med leverans är begränsat i enlighet med gällande leveransvillkor för den aktuella leveransen och vad som följer av dessa villkor. Vår ansvarsskyldighet gentemot dig för eventuella förluster eller skador som uppstår i samband med din beställning är begränsad till det totala beloppet av din beställning. Deevotion of Sweden har inget ansvar för indirekta förluster. Vi reserverar oss för att fel kan förekomma på hemsidan. Vi reserverar oss för prisjusteringar, slutförsäljning, lagerdifferenser, tekniska problem, ändringar av produktspecifikation och eventuella skriftliga fel på vår hemsida och i annonser.

PERSONLIG INFORMATION
När du handlar på vår webbsida kommer vi att spara vissa av dina personuppgifter för att du ska kunna genomföra ditt köp. Du har rätten att begära tillgång till din data och om någon information är felaktig kan du få den ändrad eller borttagen. Deevotion of Sweden kan också komma att använda cookies, till exempel för att förbättra din upplevelse av denna webbsida. Du kan läsa mer om hur vi använder personuppgifter och cookies här på vår Integritetspolicy.

ANVÄNDARGENERERAT INNEHÅLL
Vår webbsida kan inkludera användargenererat innehåll från till exempel sociala medier. Deevotion of Sweden tar inget juridiskt ansvar för sådant material. För det fall du misstänker ett upphovsrättsintrång, eller intrång i annan rätt, eller av annan anledning skulle känna dig kränkt av innehåll som publicerats på webbsidan, vänligen kontakta vår kundservice.

FORCE MAJEURE
Deevotion of Sweden ska vara befriat från skadestånd och andra påföljder på grund av omständigheter utanför vår kontroll som vi skäligen inte kunde förväntas räkna med. Exempel på sådan omständighet kan bland annat vara ny/ändrad lagstiftning, krig, brand, översvämning, ogynnsamma transport- eller väderleksförhållande, uteblivna leveranser från underleverantörer eller allmän arbetskonflikt.

TILLÄMPLIG LAG OCH JURISDIKTION
Svensk lag gäller för dessa villkor och din användning av denna websida. I den mån lag tillåter det ska svenska domstolar ha exklusiv jurisdiktion vad gäller någon tvist som uppstår med anledning av dessa villkor eller din användning av webbsidan, bortsett ifrån den mån Deevotion of Sweden självmant väljer att vidta rättsliga åtgärder mot en kund/användare i dennes hemort.

ÄNDRINGAR
Deevotion of Sweden förbehåller sig rätten att göra ändringar i dessa villkor när som helst i tiden. Varje gång du köper en vara av oss så kommer de vid var tid gällande villkoren vara tillämpliga på kontraktet mellan dig och Deevotion of Sweden. Alla ändringar som eventuellt gör av dessa villkor kommer att publiceras på hemsidan. Ändringar gäller från det att du har accepterat villkoren (i samband med ett nytt köp eller vid besök på hemsidan), alternativt 30 dagar efter att vi har informerat dig om ändringarna. Vi rekommenderar därför regelbundet besöka denna sida för att hålla dig uppdaterad om innehållet i gällande villkor.

Detta köpvillkor är senast uppdaterad 2020-03-28.

FÖRETAGSINFORMATION
Deevotion of Sweden AB (556879-7855)
Box 33
601 02 Norrköping

E-mail: kontakt@deevotionofsweden.se