Leverans & Returer

När du beställer en produkt från Deevotion of Sweden så har du fri frakt och 30 dagars ångerrätt.

Vi samarbetar med Postnord (för leveranser inom Sverige) och både Postnord och UPS (för leveranser utomlands). Den normala leveranstiden är 1-3 arbetsdagar från dagen för beställningar inom Sverige. När din order finns att hämta på utlämningsstället kommer du då att aviseras om detta via SMS, e-mail alternativt via en avi, alternativt levereras den direkt i din brevlåda. Vår målsättning är att skicka alla beställningar som vi mottager innan 15.00 samma dag, annars nästkommande arbetsdag.

Vi på Deevotion of Sweden vill att du ska vara nöjd med din vara. Om en vara är felexpedierad eller feltillverkad eller om du vill du utöva ångerrätten ska du skicka ett meddelande till vår Kundtjänst med en felanmälan eller om att du ångrar ditt köp. Vi kontaktar då dig för information avseende returen.

Besök gärna och läs våra gällande Köpvillkor för fullständig information kring Leverans & Returer vid ett köp av våra produkter.

Tveka heller inte att fråga oss om det är något du funderar över! Du når oss lättast via kontaktformuläret på fliken Kontakt.

Vänligen

Teamet på Deevotion of Sweden