Deevotion of Sweden är ett nytt svenskt varumärke som ägs och drivs av bolaget Deevotion of Sweden AB (556879-7855) med säte i Norrköping, Sverige. Deevotion of Sweden förvärvade i mars 2020 rättigheterna till det tidigare varumärket Deevotion/Deewatch med verksamhet bestående av försäljning av damklockor, klockarmband och accessoarer.

Deevotion of Sweden lanserade deevotionofsweden.se i april 2020 och intentionen är att driva vidare tjänsten med de produkter som tidigare ägare sålt, men löpande uppdatera sortimentet med nya kollektioner och produkter inom damklockor, klockarmband, armband och andra accessoarer.

Nedan kan du läsa lite mer om produkterna och historian om hur det hela började samtidigt som Deevotion of Sweden försöker skapa sin egen framtid och kommande historia framöver. Tveka heller inte att fråga oss om det är något du funderar över! Du når oss lättast via kontaktformuläret på fliken Kontakt.

Vänligen

Teamet på Deevotion of Sweden

Unik kvalitet och design

Deevotion of Sweden är ett svenskt märke vars damklockor håller högsta kvalitet i varje detalj. Damklockorna kombinerar Skandinavisk kvalitet och enkelhet med en exklusiv, romantisk och djärv design från södra Europa. Designen utvecklades under ett antal år och fick sitt nuvarande unika utseende efter en resa genom Europa där vi fick smak för det utsökta modet från Södra Europas olika modecentrum och modehus. En idé föddes att kombinera de stilrena kvalitetsuren med de vackra, sofistikerade och romantiska uttrycken från märken såsom Prada, Gucci och andra haute Couture modehus.

Vi ville skapa användbart och stilfullt dammode för varje tillfälle. Resultatet blev en unik, vacker, och feminin klocka, med ur i roséguld respektive silver. Med en mängd utbytbara klockarmband att välja mellan så har du alltid möjlighet att snabbt ändra utseendet på din klocka från Deevotion of Sweden och matcha din outfit – sedan är du med stil och högt självförtroende redo för allt som dagen har att erbjuda.

De vackra urens höga standard och driftsäkerhet kombinerat med klockarmbandens omsorgsfullt sammanflätade pärlkombinationer gör Deevotion of Swedens damklockor till unika kreationer som signalerar en sofistikerad stilmedvetenhet utöver det vanliga. Deevotion of Sweden har även designat matchande tillbehörsarmband till merparten av klockorna. De kan bäras som smycken för sig eller kombineras med klockor och andra smycken för att skapa nya spännande kreationer. När du kombinerar ett tillbehörsarmband från Deevotion of Sweden med någon av våra klockor får du en extra unik och elegant look. Så se dig omkring och hitta din favorit bland alla Deevotion of Swedens damklockor och accessoarer.